Ingrediente:făină de ovăz*, fără gluten 40%, amidon de porumb*, făină de orez*, făină integrală de mei*, pudră de maia de quinoa*(făină de quinoa*, făină de orez*), amidon de tapioca*, agent de îngroșare: gumă xantan, ,sare gemă, praf de copt ( agent de afânare: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tatart de monopotasiu, amidon de porumb*) tarâțe de psyllium măcinate*. *provin din agricultură ecologică.
Ce poate fi mai frumos decât chifle proaspete pentru micul dejun? Dar trebuie să aibă grijă mai întâi de ei. Norocul tau: acum te poți scuti drumul la brutărie în condiții de vânt și vreme rea. Pentru că puteți coace cu ușurință chiflele rapide de ovăz în cel mai scurt timp, este inclus, desigur, mirosul când chiflele cresc în cuptor. Iar chiflele rapide se ridică la înălțimea numelui lor: aluatul se amestecă în câteva minute, iar timpul de coacere de jumătate de oră este suficient pentru a pune cafeaua. În plus, rulourile sunt, de asemenea, complet fără gluten și 100% organice.
Mod de preparare:
Mai aveti nevoie de: 400ml apa, 2 linguri de otet de mere sau vin alb, 2 linguri de ulei neutru. Pentru toping o mana de fulgi de ovaz sau seminte.
1.se încălzește cuptorul la 220 grade cu căldura de sus și de jos.
2. se amestecă pentru scurt timp mixul de făină cu apă, uleiul și otetul cu ajutorul unui mixer cu teluri pentru aluat sau cu o lingură.
3. cu mâinile umezite se porționează aluatul formând 10 porții egale
4. portiile formate se rotunjesc și se dau prin semințe.
5. se pune în tavă pe foaie de copt și se apasă aluatul cu degetul pentru a crește.
6. se pune tava în cuptorul încălzit pe poziția din mijloc.
7. după aproximativ 35 de minute se scot din cuptor. Aluatul și făinile trebuie supuse unui tratament termic, înainte de a se consuma.
Mix de faina pentru chifle rapide din ovaz FARA GLUTEN:
- vegan, fara gluten, fara lactoza si neindulcit
- certificat organic
- preparare rapida, în puțin peste o jumătate de oră
- inregistrat la Societatea Germană pentru Celiaci