Ingrediente:făină de ovăz*, fără gluten 40%, amidon de porumb*, făină de orez*, făină integrală de mei*, pudră de maia de quinoa*(făină de quinoa*, făină de orez*), amidon de tapioca*, agent de îngroșare: gumă xantan, ,sare gemă, praf de copt ( agent de afânare: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tatart de monopotasiu, amidon de porumb*) tarâțe de psyllium măcinate*. *provin din agricultură ecologică.
Ce poate fi mai frumos decât chifle proaspete pentru micul dejun? Dar trebuie să aibă grijă mai întâi de ei. Norocul tau: acum te poți scuti drumul la brutărie în condiții de vânt și vreme rea. Pentru că puteți coace cu ușurință chiflele rapide de ovăz în cel mai scurt timp, este inclus, desigur, mirosul când chiflele cresc în cuptor. Iar chiflele rapide se ridică la înălțimea numelui lor: aluatul se amestecă în câteva minute, iar timpul de coacere de jumătate de oră este suficient pentru a pune cafeaua. În plus, rulourile sunt, de asemenea, complet fără gluten și 100% organice.
Mod de preparare:
Mai aveti nevoie de: 400ml apa, 2 linguri de otet de mere sau vin alb, 2 linguri de ulei neutru. Pentru toping o mana de fulgi de ovaz sau seminte.
1. Se incalzeste cuptorul la 220 grade cu caldura de sus si de jos
2. Se amesteca pentru scurt timp mixul de faina cu apa, uleiul si otetul cu ajutorul unui mixer cu teluri pentru aluat
3. Cu mainile umezite se portioneaza aluatul formand 10 portii egale
4.
5.
Mix de faina pentru chifle rapide din ovaz FARA GLUTEN:
- vegan, fara gluten, fara lactoza si neindulcit
- certificat organic
- preparare rapida, în puțin peste o jumătate de oră
- inregistrat la Societatea Germană pentru Celiaci
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia, susan