Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Mix de faina pentru paine de ovaz, fara gluten


Mix de faina pentru paine de ovaz, fara gluten

Paine, blaturi si mixuri bio

Pret: 27.54 lei

Greutate/volum: 550g

Cod produs: 10147
Producător: Biovegan

Stoc epuizat
LIVRARE DIN STOC
24/48 h prin curierat rapid

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 200 lei

15 lei transport
pentru comenzi mai mici de 200 lei
Ingrediente:

56% fulgi de ovăz* (fără gluten) , amidon de porumb*, 9% făină integrală de ovăz*(fără gluten), făină de porumb*, proteine ​​de in, sare, pudră din maia de ovăz* (fără gluten), tărâțe de psyllium*, sirop de orez*. *provin din agricultură ecologică.


Mix-ul de faina bio pentru paine de ovaz FARA GLUTEN este bogat în nutrienți și nu conține drojdie și gluten. Cu 64% ovăz ecologic și maia de ovăz, pâinea de ovăz este o adevărată experiență de gust și datorită ingredientelor organice atent selectate, este o sursă ideală de fibre. Tot ce trebuie să adăugați este puțină apă și oțet.

Pâinea bio de ovăz are un gust grozav.

Mod de preparare:
Mai ai nevoie de pentru pâinea ta cu ovăz

  • 500 ml de apă
  • 2 linguri (20 ml) otet bio (de ex. OTET DE MERE)
  • tava (20 cm sau 25 cm)
  • Mixer manual cu carlig pentru aluat
  • Opțional: fulgi bio de ovaz pentru suprafata

Notă: oțetul bio este folosit doar pentru conservarea pâinii, așa că rămâne proaspătă mai mult timp. Mirosul și gustul oțetului se vor disipa pe măsură ce se coace.

Urmati pasii:
1. Preîncălziți cuptorul la 200°C pentru cuptor ventilat sau 220°C pentru căldură superioară/inferioară și puneți în cuptor un vas rezistent la cuptor umplut cu apă. Acum ungeți bine tava de copt.
2. Puneți amestecul de pâine cu apă și oțet într-un bol de mixare și frământați totul pentru scurt timp cu un mixer manual cu cârlig pentru aluat până se formează un aluat neted (max. 1 până la 2 minute). Nu frământați aluatul prea mult timp!
3. Acum turnați aluatul în tava unsă și neteziți-l – de exemplu, cu o spatulă umezită.
4. Lasam aluatul sa se odihneasca 15 minute pana cand cuptorul este preincalzit.
5. Dacă vă place, presarati aluatul cu fulgi de ovăz, introduceți forma la cuptor și coaceți pâinea cu ovăz pe raftul din mijloc timp de 60 de minute.
6. Dupa copt, scoatem painea din tava si o lasam sa se raceasca pe un gratar. Terminat!

Sfat: simțiți-vă liber să fiți creativ când decorați pâinea cu ovăz. Semințele și sâmburii pentru un pic de crunch în plus sunt, de asemenea, foarte potrivite ca topping. Doar incearca!


Valori nutritive:
kj: 935
kcal: 221
grasimi: 3.1g
acizi grasi saturati: 0.6g
glucide: 40g
zaharuri: 0.7g
fibre: 4.8g
proteine: 6.3g
sare: 1.4g
* - doza zilnica recomandata

Alergeni: ovăz

Alergeni urme:

fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, soia, susan, țelină