Ingrediente:făină integrală de orez*, amidon de porumb*, făină de orez*, praf de copt (agent de afânare:bicarbonat de sodiu, acidifiant: tatrat de monopotasiu, amidon de porumb*), tărâțe de psyllium măcinate*, pudră de sirop de orez*, pudră de maia de quinoa* (făină de quinoa*, făină de orez*), sare de mare. *provin din agricultură ecologică.
Mix de faina pentru pizza bio FARA GLUTEN este făcut din făină de orez integrală. Măcinăm materiile prime în moara fără gluten pentru a evita contaminarea cu cereale care conțin gluten. Prelucrarea făinurilor speciale necesită multă pricepere manuală de la morarii noștri. În plus față de analizele ample pentru pesticide și reziduuri pentru a asigura calitatea organică, toate făinurile fără gluten sunt analizate pentru conținutul de gluten într-un laborator special echipat.
Aluatul organic pentru pizza fără gluten se comportă ușor diferit la coacere decât aluatul standard de făină. Aluatul este mai umed și lipicios decât de obicei, baza de pizza rămâne suculentă și pufoasă pe interior, se coace frumos și crocant pe exterior Pur și simplu adăugați ulei și apă, aluatul nu trebuie să crească. Cantitatea de ambalaj este suficientă pentru două tigăi cu arc sau o tavă. Aluatul se pregătește în cinci până la zece minute, timpul de coacere este de 15-20 minute.
Mod de preparare:
1. Se incalzeste cuptorul la 225*C, cel pe gaz nivelul 4,iar cel cu ventilatie la 190*C. Se goleste continutul pungii intr-un vas peste care se adauga 250ml apa calduta si 2 linguri ulei. 2. Se amesteca cu ajutorul unui mixer de mana pana se obtine un aluat care se poate prelucra usor. Aluatul este putin mai lipicios obtinandu-se un rezultat mai bun la coacere. 3. Se ia o tava cu dimensiunile de 35x30cm sau 2 forme rotunde cu diametrul de 28cm pe care se aseaza hartie de copt sau se unge cu ulei. Se ia aluatul care se intinde cu ajutorul unui sucitor pana se obtine o grosime egala. 4. Se aseaza aluatul in tava, se unge cu pireu de tomate. Dupa gust se condimenteaza si se unge cu ulei.In locul piureului se poate folosi ketchup de tomate, sos de tomate sau tomate pasate.
5. Se introduce tava pe sina de jos si se lasa la copt 15-20 minute ( in cuptorul electric preincalzit la 225*C ,in cuptorul cu gaz la nivelul 4, iar in cel cu ventilatie la 190*C )
Folosiți aluat de pizza Bauckhof pentru o gustare rapida și ușoara. Pregătiți aluatul și ungeți cu pasta de roșii. Acum puteți orna pizza în voie, de ex. cu ceapă, ciuperci, ardei iute, ananas, măsline, broccoli, anghinare, dovlecel, ardei, spanac, capere, salam, șuncă, midii, hamsii, ton ...
Scopul nostru: agricultura 100% ecologică. Bun pentru nutriție, bun pentru climă, bun pentru noi toți.
Alte note: Fără OMG, fără aromă, fără conservare sintetică, fără zahăr alb, pur vegetal.
Indulcire: Zahar crud de trestie
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite țări
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate și etichete: sigla fără gluten a DZG, societatea vegană