Ingrediente:zahăr din sfeclă de zahăr*, făină de orez*, amidon de porumb*, amidon de tapioca*, praf de copt (agent de afânare: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de monopotasiu, amidon de porumb*), vanilie*, sare de mare. *provin din agricultură ecologică
Mix de faina pentru prajitura bio cu fructe FARA GLUTEN este produsul nostru pentru bucătăria creativă. Cu acest amestec de bază de făină de orez integrală, puteți coace o varietate de prăjituri de fructe diferite. Amestecul de aluat de tort cu fructe nu conține gluten în mod natural. La moară avem grijă să nu se amestece cu ingrediente care conțin gluten. Fiecare lot este, desigur, analizat și în laboratorul fără gluten pentru a asigura o calitate controlată fără gluten.
Aluatul pentru prajituri cu fructe fără gluten conține întotdeauna două pachete într-un singur pachet. O singură pungă este suficientă pentru o tigaie cu arc, cu ambele pungi în pachet este suficientă pentru o tavă întreagă. La fel ca în cazul tuturor amestecurilor de prăjituri Bauckhof, acestea pot fi preparate în mod tradițional cu unt și ou, precum și vegane.
In moara Bauckhof lucrăm cu ingrediente 100% organice. Cu produse delicioase de zi cu zi pentru întreaga familie, dorim să ne asigurăm că cât mai mult sol poate fi cultivat ecologic. Este bun pentru mediu și bun pentru noi toți.
Preparare: 5-10 minute, timp de coacere aproximativ 25-45 de minute
Ambalaj dublu cu 2 plicuri de 200 g amestec de coacere
Acest produs este controlat fără gluten
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite țări
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate și etichete: sigla fără gluten a DZG, societatea vegană
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia, susan