Ingrediente:amidon de porumb*,faina de orez*,faina integrala de mei*, agent de ingrosare: faina de seminte de roscove*, faina integrala de orez*.
*provin din agricultura ecologica.
Amestec de făină fără gluten pentru toate produsele de patiserie mixte, aluaturide biscuiți și aluaturi fragede.
Acest produs este fără gluten
Fiecare lot de produse fără gluten este analizat pentru lipsa de gluten în laboratorul producatorului imediat după producție. Toate produsele fără gluten sunt înregistrate la Societatea Celiatică Germană.
Reteta de baza pentru un aluat de biscuit: 100g mix de
faina, 1 lingurita de praf de copt, 100g zahar, 1 varf de cutit de sare, vanilie Bourbon 4 oua.Se bate albusul de la ou cu sare cu ajutorul unui tel,si se adauga 1/4 din zahar amestecandu-se in continuare pana se obtine o masa tare. Intr-un al doilea vas se pune galbenusul de ou cu restul de zahar si se amesteca. Se amesteca mixul de faina cu praful de copt si care se toarna peste pasta obtinuta din galbenusul de ou.Deasemenea se adauga cu grija si masa obtinuta din albusul de ou amestecandu-se in continuare.Masa astfel obtinuta se toarna pe o hartie de copt care in prealabil an fost asezata intr-o tava si se introduce in cuptorul incalzit la 180*C timp de 10-12 minute.