Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee fara gluten,


Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee fara gluten,

Paine, blaturi si mixuri bio

Pret: 20.57 lei

Greutate/volum: 400g

Cod produs: 529784
Producător: BauckHof

Adaugă în coș
LIVRARE DIN STOC
24/48 h prin curierat rapid

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 200 lei

15 lei transport
pentru comenzi mai mici de 200 lei
Ingrediente:

făină de ovăz*fără gluten 35%, făină de orez*, amidon de porumb*, făină integrală de mei*, coji de psyllium măcinate*, sare de mare, agent de îngroșare: gumă xantan *provin din agricultură ecologică.


Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee FARA GLUTEN pentru 2 tăvi. Fie vegan, vegetarian sau acoperit cu sunca, acest amestec de copt este potrivit pentru seara confortabilă in doi. Pe geanta vei primi 1 foaie de tarta flambée, pe care o poti topi in functie de gustul tau si o poti servi ca gustare sau ca o masa fina. Pregătiți timp de 5 minute, coaceți timp de 10 până la 15 minute. Încercați versiunea clasică, dulce sau gourmet pe spatele pachetului.

Timp de preparare: aproximativ 5 minute, timp de coacere: 10-15 minute.

Mai sunt necesare pentru preparare: 140 ml apă rece, 1 lingură oțet de cidru de mere, 2 linguri ulei neutru

1. preîncălziți cuptorul la 250 °C căldură superioară/inferioară.
2. puneți apă, ulei și oțet într-un castron și adăugați 1 plic de amestec de copt. Frământați ingredientele cu mixerul de mână (sau manual) într-un aluat omogen.
3. se pune hartia de copt pe suprafata de lucru si se presara cu putina faina sau amidon. Se întinde aluatul subțire pe hârtia de copt (1-2 mm). Când aluatul a ajuns la dimensiunea foii, înălțimea aluatului este ideală. 
4. trageți aluatul finit rulat cu hârtia de copt pe o tavă de copt și acoperiți după cum doriți.
5. puneți flambée tarte în partea inferioară a cuptorului preîncălzit (250 ° C) și coaceți timp de 10-15 minute, în funcție de grosimea topping-ului.


Valori nutritive:
* - doza zilnica recomandata

Alergeni: ovăz

Alergeni urme:

fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia, susan