Ingrediente:făină de ovăz fără gluten* 35%, făină de orez*, amidon de porumb*, făină integrală de mei*, tărâțe de psyllium măcinate*, sare de mare, agent de îngroșare: gumă xantan *provin din agricultură ecologică.
Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee FARA GLUTEN pentru 2 tăvi. Fie vegan, vegetarian sau acoperit cu sunca, acest amestec de copt este potrivit pentru seara confortabilă in doi. Pe geanta vei primi 1 foaie de tarta flambée, pe care o poti topi in functie de gustul tau si o poti servi ca gustare sau ca o masa fina. Pregătiți timp de 5 minute, coaceți timp de 10 până la 15 minute. Încercați versiunea clasică, dulce sau gourmet pe spatele pachetului.
Timp de preparare: aproximativ 5 minute, timp de coacere: 10-15 minute.
Mai sunt necesare pentru preparare: 140 ml apă rece, 1 lingură oțet de cidru de mere, 2 linguri ulei neutru
1. preîncălziți cuptorul la 250 °C căldură superioară/inferioară.
2. puneți apă, ulei și oțet într-un castron și adăugați 1 plic de amestec de copt. Frământați ingredientele cu mixerul de mână (sau manual) într-un aluat omogen.
3. se pune hartia de copt pe suprafata de lucru si se presara cu putina faina sau amidon. Se întinde aluatul subțire pe hârtia de copt (1-2 mm). Când aluatul a ajuns la dimensiunea foii, înălțimea aluatului este ideală.
4. trageți aluatul finit rulat cu hârtia de copt pe o tavă de copt și acoperiți după cum doriți.
5. puneți flambée tarte în partea inferioară a cuptorului preîncălzit (250 ° C) și coaceți timp de 10-15 minute, în funcție de grosimea topping-ului.
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia, susan