Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Mix pentru chec cu ciocolata, fara gluten


Mix pentru chec cu ciocolata, fara gluten

Paine, blaturi si mixuri bio

Pret: 26.86 lei

Greutate/volum: 400g

Cod produs: 10204
Producător: Biovegan

Adaugă în coș
LIVRARE DIN STOC
24/48 h prin curierat rapid

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 200 lei

15 lei transport
pentru comenzi mai mici de 200 lei
Ingrediente:

zahăr brut din trestie de zahăr*, făină de orez*, amidon de porumb*, 11,1 % cuvertură ciocolată amăruie*¹ (masa de cacao*³, zahăr*, unt de cacao*³), 7,1 % pudră de cacao*³, agent de afânare: bicarbonat de sodiu; fibre de măr*, acidifiant: tartrat de potasiu²; agent de îngroșare: gumă din semințe de roșcove*; sare, emulsifiant: lecitină* (floarea-soarelui*); agent de îngroșare: gumă de guar*. *provin din agricultură ecologică. ³certificat Rainforest Alliance, ²piatra vinului,¹.


Amestec bio de copt pentru chec de ciocolată suculent cu extra multe chipsuri de ciocolată. Chec-ul nostru de ciocolată oferă momente de fericire cu ciocolată vegana și fără gluten. 

Mod de preparare mix pentru chec cu ciocolata FARA GLUTEN:
mai ai nevoie de:

  • 300 ml băutură din soia
  • 100 g margarină moale
  • tava pentru paine (20-25 cm)
  • mixer manual cu tel

Preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180°C cu aer circulant sau căldură sus/jos și ungeți bine tava de copt.

Pune amestecul de copt cu băutura de soia și margarina într-un bol de amestecare. Folosind un mixer de mână prevăzut cu tel, amestecați totul pentru scurt timp la viteză mică. Apoi continuați să bateți timp de 2 minute la cel mai înalt nivel până când amestecul devine cremos și pufos. Pune aluatul in tava de paine si netezeste-l putin.

Coaceți chec-ul de ciocolată pe grătarul din mijloc pentru aproximativ 50 de minute la 180 °C aer circulant sau aproximativ 60 de minute la 180°C căldură sus/jos. La sfârșitul timpului de coacere, testați starea de coacere cu o tija de lemn în mijlocul chec-ului. Daca aluatul se lipeste de bat, mariti timpul de coacere cu aproximativ 5 minute daca este necesar si incercati din nou.

Mai intai se lasa chec-ul sa se odihneasca in tava pe un gratar timp de 15 minute, apoi se scoate din tava si se lasa sa se raceasca complet pe gratar.

Sfat: puteți pregăti tortul de ciocolată si cu alte băuturi vegetale. Vă rugăm să rețineți că consistența poate varia atunci când utilizați alte băuturi vegetale. Recomandăm băutura de soia pentru preparare.

Chec-ul poate fi acoperit cu glazura de ciocolata dupa ce s-a racit.


Valori nutritive:
* - doza zilnica recomandata

Alergeni:

Alergeni urme:

fructe cu coajă lemnoasă, lupin, soia