Ingrediente:făină de orez*, făină integrală de ovăz*(fără gluten), zahăr brut din trestie de zahăr*, amidon tapioca*, făină de porumb*, agent de afânare: bicarbonat de sodiu; acidifiant: tartrat de potasiu¹; agent de îngroșare: gumă de guar*; sare, vanilie Bourbon*² 0,1%. *provin din agricultură ecologică. ¹cremă de tatru; ²certificată Rainforest Alliance.
O viață fără clătite este posibilă, dar inutilă. Clătitele noastre bio sunt pufoase, vegan și fără gluten, potrivite fie pentru micul dejun, fie pentru o gustare dulce între mese. Orezul și făina integrală de ovăz asigură consistența pufoasă și vanilie bourbon adevarata asigura gustul dulce si aromat.
Apropo: Clătitele noastre nu sunt doar organice, vegane și fără gluten și neutre din punct de vedere climatic!
Mod de preparare clatite pufoase bio FARA GLUTEN de la Biovegan:
Pentru clatite mai ai nevoie de:
- 270ml băutură din soia bio
- 140g pastă de mere
- puțin ulei pentru prăjire
- tel
- tigaie acoperită
Preparare:
Puneți amestecul de clătite cu băutură de soia și pulpă de mere într-un castron și amestecați totul cu un tel la un aluat neted.
Preîncălziți tigaia la foc mediu spre mare și adăugați o lingură de ulei în tigaie. Adăugați 2 linguri de aluat pe clătită în tigaie și coaceți-l aproximativ 2-3 minute pana devine maro-auriu.
Întoarceți clătitele atunci când se formează bule pe suprafață și coaceți-le din nou timp de aproximativ 1-2 minute de cealaltă parte.
Sfat: puteți înlocui pulpa de mere cu o banană coaptă zdrobită.
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, soia, țelină