Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Mix pentru clatite pufoase, fara gluten


Mix pentru clatite pufoase, fara gluten

Paine, blaturi si mixuri bio

Pret: 17.65 lei

Greutate/volum: 200g

Cod produs: 10203
Producător: Biovegan

Adaugă în coș
LIVRARE DIN STOC
24/48 h prin curierat rapid

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 200 lei

15 lei transport
pentru comenzi mai mici de 200 lei
Ingrediente:

făină de orez*, făină integrală de ovăz*, zahăr brut din trestie de zahăr*, amidon tapioca*, făină de porumb*, agent de afânare: bicarbonat de sodiu; acidifiant: tartrat de potasiu¹; agent de îngroșare: gumă din semințe de guar; sare, vanilie bourbon*² 0,1%. *provin din agricultură ecologică.


O viață fără clătite este posibilă, dar inutilă. Clătitele noastre bio sunt pufoase, vegan și fără gluten, potrivite fie pentru micul dejun, fie pentru o gustare dulce între mese. Orezul și făina integrală de ovăz asigură consistența pufoasă și vanilie bourbon adevarata asigura gustul dulce si aromat.

Apropo: Clătitele noastre nu sunt doar organice, vegane și fără gluten și neutre din punct de vedere climatic!

Mod de preparare clatite pufoase bio FARA GLUTEN de la Biovegan:
Pentru clatite mai ai nevoie de:

  • 270ml băutură din soia bio
  • 140g pastă de mere
  • puțin ulei pentru prăjire
  • tel
  • tigaie acoperită

Preparare:
Puneți amestecul de clătite cu băutură de soia și pulpă de mere într-un castron și amestecați totul cu un tel la un aluat neted.

Preîncălziți tigaia la foc mediu spre mare și adăugați o lingură de ulei în tigaie. Adăugați 2 linguri de aluat pe clătită în tigaie și coaceți-l aproximativ 2-3 minute pana devine maro-auriu.
Întoarceți clătitele atunci când se formează bule pe suprafață și coaceți-le din nou timp de aproximativ 1-2 minute de cealaltă parte.

Sfat: puteți înlocui pulpa de mere cu o banană coaptă zdrobită.


Valori nutritive:
* - doza zilnica recomandata

Alergeni: ovăz

Alergeni urme:

fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, soia, țelină