Ingrediente:faină* integrală de ovăz* fără gluten 36%, amindon din porumb*, semințe* 8% (semințe de in*, semințe de chia* (Salvia hispanica)*, susan*, sâmburi de dovleac*zdrobiți, sâmburi de floarea-soarelui*, mac albastru*, semințe de cânepă*), fulgi integrali de ovăz*fără fluten 7%, faină integrală de mei brun*, amidon de cartof*, pudră din maia de hrișcă* (faină de hriscă*), faină integrală de hriscă*fără gluten, sare gemă, agent de îngroșare: gumă xantan, tărâțe de psyllium*măcinate. *provin din agricultură ecologică.
Mixul pentru pâine de moară fără gluten de la BauckHof este soluția ideală pentru prepararea unei pâini sănătoase, cu gust autentic și textură crocantă, fără gluten.
Realizat din ingrediente bio atent selecționate, acest mix ușurează procesul de coacere și garantează un rezultat delicios, potrivit pentru dietele fără gluten și un stil de viață conștient. Perfect pentru cei care caută o alternativă naturală și gustoasă la pâinea tradițională.
Pâinea de moară, cu 7 seminte și ovăz este o pâine bio cu drojdie și se poate coace bine atat in aparatul de paine cat si in cuptor. Deci, vă simțiți ca un brutar adevărat, pâinea finită arată ca o adevărată pâine de brutar. Pachetul conține aproximativ 850 g pâine.
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia