Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Mix pentru paine din ovaz, fara gluten


Mix pentru paine din ovaz, fara gluten

Paine, blaturi si mixuri bio

Pret: 23.11 lei

Greutate/volum: 500g

Cod produs: 63216
Producător: Spielberger

Stoc epuizat
LIVRARE DIN STOC
24/48 h prin curierat rapid

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 200 lei

15 lei transport
pentru comenzi mai mici de 200 lei
Ingrediente:

fulgi de ovăz fragezi fără gluten** 68%, făină integrală de orez** 17%, făină integrală de teff* 11%, sare de mare, extract de maia de quinoa* (produse din făină de quinoa*, produse din făină de orez*, culturi starter),gumă de guar*, zahăr brut din trestie de zahăr**. *provin din agricultură ecologică, **provin din agricultură biodinamica Demeter.


Cu amestecul nostru de copt, toată lumea poate coace rapid și ușor o pâine delicioasă, fără gluten. Ovăzul este o cereala în mod natural fără gluten și un adevărat superaliment cu vitamine și minerale valoroase precum vitaminele B, vitamina E, potasiu, fier și zinc. În plus, pâinea din cereale integrale are un conținut ridicat de proteine ​​și fibre. Ovăzul bio este deosebit de bogat în fibre alimentare beta-glucan. Acest lucru face din ovăz un superaliment foarte special, deoarece beta-glucanul are un efect pozitiv asupra colesterolului și a nivelului de zahăr din sânge. Pâinea cu ovăz este baza perfectă pentru un mic dejun sănătos.

Pentru amestecul de copt se folosesc fulgi de ovăz fragezi, fără gluten, care sunt fabricați manual în moara de fulgi a lui Spielberger Mühle. Ovăzul este păstrat fără contaminare de la cerealele care conțin gluten, atât în ​​timpul cultivării, cât și în timpul procesării și, prin urmare, este garantat fără gluten. Chiar și persoanele care trebuie să se descurce fără gluten pot tolera acest ovăz, deoarece structura proteică a ovăzului diferă de cea a grâului, secară, orz și speltă.

Acordarea sigiliului fără gluten al Societății Germane pentru Celiaci confirmă acest lucru.

Pentru prepararea painii mai sunt necesare:

  • 1 pachet de drojdie uscata
  • 35 ml ulei de prajit
  • 480 ml apa


Timp de preparare:

  • aproximativ 10 minute
  • timp de crestere: 30 min
  • timp de coacere: aproximativ 55 minute

Mod de preparare: adăugați drojdia uscată în amestecul de copt într-un bol și amestecați bine. Se adauga apa si uleiul si se framanta totul cu mixerul cu carlig pentru aluat pana la un aluat foarte lipicios, moale. Aluatul crește la loc cald timp de aproximativ 30 de minute și se lasă să se umfle.
Preîncălziți cuptorul la 200°C căldură sus/jos. Se unge cu ulei o tava de paine (25 x 11 cm) si se toarna aluatul. Se netezește suprafața cu mâinile umede și se unge cu ulei. Umpleți un vas mic, rezistent la cuptor, cu apă fierbinte și puneți-l pe podeaua cuptorului. Coaceți pâinea pe grătarul din mijloc în cuptorul preîncălzit timp de 50-60 de minute. După 10 minute de coacere, reduceți temperatura la 180°C. Pâinea este gata atunci când auziți o bătaie goală pe fundul tigaii. Scoateți imediat pâinea finită din tava de copt și lăsați-o să se răcească pe un grătar.

Mix pentru paine din ovaz bio FARA GLUTEN Spielberger este potrivita si pentru mașina de copt.

Variante: 

  • stropiți pâinea cu ovăz sau semințe fără gluten înainte de coacere.
  • frământați până la 4 linguri de semințein  aluatul de pâine finit.

Valori nutritive:
kj: 1448
kcal: 343
grasimi: 5.2g
acizi grasi saturati: 1.0g
glucide: 62.6g
zaharuri: 1.1g
proteine: 12.1g
sare: 2.0g
* - doza zilnica recomandata

Alergeni: ovăz

Alergeni urme: