Ingrediente:fulgi integrali de ovăz** fără gluten 50%, făină integrală de orez ** 22%, făină integrală de ovăz* 20% fără gluten, pudră de maia de hrișcă* (făină de hrișcă*), sare gemă, agent de îngroșare: gumă de guar, tărâțe de psylium *măcinate. *provin din agricultură ecologică. **provin din agricultură ecologică Demeter.
Mixul bio pentru pâine din ovăz integral fără gluten de la BauckHof este alegerea ideală pentru cei care vor să coacă acasă o pâine sănătoasă, gustoasă și 100% fără gluten, fără să compromită textura sau valoarea nutritivă.
Mix pentru paine din ovaz integral FARA GLUTEN - rapida si usor de preparat! Se adaugă doar apă și drojdie.
Pentru aproximativ 850 g de pâine
Ca paine integrala, painea noastra de ovăz fără gluten este bogată în fibre, precum și deosebit de ușoară și suculentă.
Această pâine de ovăz robustă cu fulgi de ovăz bio și făină de orez integrală de la Bauckhof Mühle este o pâine clasică cu drojdie integrală. Asigurăm o calitate fără gluten cu analize extinse în laboratorul fabricii. Fiecare lot de ovăz este verificat de mai multe ori de la câmp la pungă. Dacă sunteți sensibil la gluten, o dietă fără pesticide este deosebit de importantă și contribuie la ameliorarea generală.
Amestecul organic de coacere a pâinii de ovăz funcționează bine în masina de paine sau în tava. Cu acest amestec de copt se pot face variații delicioase cu nuci și semințe sau ca pâine crocantă.
Particularități: Folosim fulgi de ovăz fără gluten doar pentru pâinea noastră de ovăz fără gluten. Fulgii de ovăz fără gluten nu conțin contaminări cu cereale care conțin gluten în cultivare, transport și prelucrare. Analizăm fiecare lot și garantăm
Sfat: Pâinea va avea o suprafață deosebit de atractivă dacă puneți un vas rezistent la cuptor cu puțină apă clocotită în cuptor când îl coaceți. 6. Lăsați-l să se răcească: scoateți pâinea din tigaie imediat după coacere și lăsați-o să se răcească pe un raft de sârmă înainte de tăiere.
De fabricație: Toate produsele fără gluten de la Bauckhof sunt verificate fără gluten în laboratorul fabricii după producție și ambalare și sunt înregistrate la Societatea Germană de Celiac cu analiză a glutenului. Pâinea de ovăz Bauckhof este potrivită ca dietă fără gluten pentru boala celiacă.
Alte note: În Bauckhof Mini-Mühle sunt măcinate numai materii prime fără gluten.
Îndulcire: neindulcit
Tipul de sare: sare de mare
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite țări
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate și etichete: societatea vegană, ureche fără gluten a DZG
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia, susan