Ingrediente:orez
Orez provenit din agricultura ecologica certificata
Arche Bio Sushi Reis este ideal pentru sushi bio de casă. Orezul alb Selenio din nord-vestul Italiei este ușor de prelucrat: boabele fine de orez rotunde se umflă în timpul gătitului și se lipesc bine. Orezul de sushi este, de asemenea, ideal ca mâncare laterală pentru curry-ul thailandez sau în mâncărurile din wok și tigaie asiatice. Asiatic original: Arche Bio Sushi Reis poate fi consumat cu ușurință.
Mod de preparare:
Puneți 1 cană de orez organic de sushi cu apă rece într-o cratiță, spălați bine, scurgeți și strecurati pe o sită. Aduceți orezul la fiert cu 1 3/4 ori cantitatea de apă dulce și lăsați-l să se umfle pe o flacără mică timp de 10 minute. Se ia de pe foc și se lasă la macerat încă 10 minute. Procesați orezul finit conform unei rețete sau condimentați-l pentru orez cu sushi. 1 cană de orez (aproximativ 150 g) face 3 căni (aproximativ 350 g) de orez de sushi finit.