Ingrediente:orez*. *provine din agricultură ecologică.
Orez bio pentru Sushi este ideal pentru sushi bio de casă. Orezul alb Selenio din nord-vestul Italiei este ușor de prelucrat: boabele fine de orez rotunde se umflă în timpul gătitului și se lipesc bine. Orezul de sushi este, de asemenea, ideal ca garnitura pentru curry-ul thailandez sau în mâncărurile din wok și tigaie asiatice.
Asiatic original, orez Sushi bio Arche poate fi consumat cu ușurință cu bețișoare.
Mod de preparare:
Puneți 1 cană de orez organic de sushi cu apă rece într-o cratiță, spălați bine, scurgeți și strecurati pe o sită. Aduceți orezul la fiert cu 1 3/4 ori cantitatea de apă dulce și lăsați-l să se umfle pe o flacără mică timp de 10 minute. Se ia de pe foc și se lasă la macerat încă 10 minute. Procesați orezul finit conform unei rețete sau condimentați-l pentru orez cu sushi. 1 cană de orez (aproximativ 150 g) face 3 căni (aproximativ 350 g) de orez de sushi finit.
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Italia
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% bio
Sigiliul de stat: Sigla organică a UE, sigiliul organic
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura italiană
Corp de control ecologic: IT-BIO-007
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 848/2018
Valori nutritive:
kj: 1504
kcal: 354
grasimi: <0,5g
acizi grasi saturati: <0,1g
glucide: 80g
zaharuri: <0,5
proteine: 6,7g
sare: 0,01g
* - doza zilnica recomandata