Ingrediente:oțet din vin roșu italian. Provine din agricultură ecologică.
Otetul de vin rosu bio Byodo este facut din cel mai bun vin rosu de masa italian. Alcoolul este turnat în cuve mari de fermentație și fermentat încet în oțet folosind bacterii de oțet și o sursă de oxigen la temperaturi plăcute calde de aproximativ 25 ° C. Experții numesc acest lucru un proces continuu. Oțetul organic Byodo nu este încălzit pentru a păstra enzime și arome valoroase. După producție, oțetul de vin roșu ecologic este doar filtrat, ceea ce înseamnă că își păstrează frumoasa culoare roșie. Materiile prime provin din cultivarea 100% organică.
Oțetul de vin roșu organic Byodo este ideal pentru prepararea preparatelor mediteraneene și pentru murarea fructelor și legumelor. Intens și puternic, are și un gust delicios impreuna cu salate, sosuri și carne marinată.
Aciditate: 6%
Stiați că...?
Oțeturile bio nu trebuie tratate cu sulf, de aceea toate oțeturile Byodo sunt nesulfurate.
Turbiditatea sau depunerile din partea de jos a sticlei, precum și posibila floculare nu înseamnă o pierdere de calitate. Dimpotrivă! Ele indică metoda naturală de producție a acestui produs biologic. Așa-numitele "nuci de oțet" pot fi pur și simplu strecurate și oțetul poate continua să fie utilizat în mod normal.
Un oțet de vin diferă în gust de un oțet de cidru de mere prin aciditatea și aroma sa specială. Vinul roșu conține mai mult alcool decât cidrul, ceea ce produce mai multă aciditate în timpul fermentației oțetului de vin roșu. Nota fină de struguri completează gustul de oțet.