Ingrediente:făină de hrișcă* , zahăr integral din trestie de de zahăr* (<2%), sare de mare. *provin din agricultură ecologică.
Paine crocanta cu hrisca bio FARA GLUTEN sunt felii de paine fără gluten, gustoase, crocante din făină de hrișcă. Au o textură unică și un gust la fel de unic.
Fara gluten, fara produse din lapte, fara ou, fara drojdie.
Paine crocanta bio ar dori să vă cucerească fiecare dintre mesele dvs. și, în același timp, să înlocuiască clișeul „pâinii crocante plictisitoare și fade”. Pâinea cu flori „Blumenbrot” oferă o gamă largă de utilizări. Fie că este pur și simplu crocanta, ca topping pentru supe sau combinat cu tartine imaginative, nu există limite în imaginația gourmetului. Acest soi poate fi combinat cu aproape orice poate fi găsit în frigider - vă putem recomanda gem, quark pe bază de plante și brânză ca toppinguri.
O altă parte a filosofiei Ekibio este că pâinea de flori este procesată fără drojdie, ouă, grăsimi, produse lactate și arome. Astfel, pâinea cu flori („Blumenbrot”) nu este ideală doar pentru persoanele cu intoleranță la gluten. Aluatul pentru pâinea crocantă se prăjește câteva secunde la o temperatură ridicată de 300 până la 400° C în timpul procesării. Acest lucru creează textura crocantă specială, care variază, de asemenea, de la varietate la varietate.
Indulcire: zahar bio integral din trestie
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Uniunea Europeană
Țara de procesare: Franţa
Produs organic: da
Sigiliul de stat: Sigla organică a UE
Corp de control ecologic: FR-BIO-01
Alte criterii de calitate și etichete: Spice de grâu fără gluten de la DZG, societatea vegană
Valori nutritive:
kj: 1631
kcal: 385
grasimi: 2,8g
acizi grasi saturati: 0,6g
glucide: 74,8g
zaharuri: 2,6g
fibre: 4,4g
proteine: 13g
sare: 0,68g
fier: 3,8mg 27%
magneziu: 186mg 49%
* - doza zilnica recomandata