Ingrediente:făină de ovăz* (fără gluten)(50%), făină de orez*, sare de mare. *provin din agricultură ecologică.
Paine bio crocanta cu ovaz FARA GLUTEN, sunt felii ușoare, crocante, de cea mai bună calitate organică. Rețeta fără gluten cu ovăz și făină de orez este rotunjită cu o notă de sare. Se pot savura în loc de pâine sau biscuiți la micul dejun, ca desert sau ca gustare.
Paine crocanta bio ar dori să vă cucerească fiecare dintre mesele dvs. și, în același timp, să înlocuiască clișeul „pâinii crocante plictisitoare și fade”. Pâinea cu flori „Blumenbrot” oferă o gamă largă de utilizări. Fie că este pur și simplu crocanta, ca topping pentru supe sau combinat cu tartine imaginative, nu există limite în imaginația gourmetului. Acest soi poate fi combinat cu aproape orice poate fi găsit în frigider - vă putem recomanda gem, quark pe bază de plante și brânză ca toppinguri.
O altă parte a filosofiei Ekibio este că pâinea de flori este procesată fără drojdie, ouă, grăsimi, produse lactate și arome. Astfel, pâinea cu flori („Blumenbrot”) nu este ideală doar pentru persoanele cu intoleranță la gluten. Aluatul pentru pâinea crocantă se prăjește câteva secunde la o temperatură ridicată de 300 până la 400° C în timpul procesării. Acest lucru creează textura crocantă specială, care variază, de asemenea, de la varietate la varietate.
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Uniunea Europeană
Țara de procesare: Franţa
Produs organic: da
Sigiliul de stat: Sigla organică a UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: FR-BIO-01
Alte criterii de calitate și etichete: Spice de grâu fără gluten de la DZG, societatea vegană
Valori nutritive:
kj: 1622
kcal: 384
grasimi: 3,7g
acizi grasi saturati: 0,7g
glucide: 76g
zaharuri: 0,1g
fibre: 6,1g
proteine: 8,3g
sare: 0,62g
magneziu: 71mg 19%
* - doza zilnica recomandata