Ingrediente:spelta*[tip de grâu] 48% (șrot integral de spelta*, faină integrală de spelta* 4%), maia* 27% (apă, șrot integral de secară*, șrot integral de spelta*), apă, sare de mare, drojdie*. *provin din agricultură ecologică.
Pâinea Frankenkorn, o veritabilă specialitate integrală, este fabricată din 90% spelta bio și 10% secară ecologică, ambele ingrediente proaspăt măcinate și combinate cu maia naturală pentru o experiență gustativă de excepție. Această pâine utilizează spelta, o veche specie de cereale, recunoscută pentru valoarea sa nutritivă superioară și digestibilitatea excelentă. PEMA se angajează să folosească numai speltă valoroasă din surse de agricultură ecologică, respectând standardele pentru Produse Bio și Naturale, garantând astfel o calitate și puritate fără compromis
Propulsor: drojdie, aluat natural
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Germania, Franța
Țara de procesare: Germania
Produs organic: da
Sigiliul de stat: Sigla organică a UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura germană
Organismul de inspecție organică: DE-ÖKO-001
Valori nutritive:
kj: 883
kcal: 209
grasimi: 1,7g
acizi grasi saturati: 0,2g
glucide: 38g
zaharuri: 2,8g
fibre: 7,1g
proteine: 6,2g
sare: 0,85g
* - doza zilnica recomandata