Ingrediente:spelta* 55% (spelta* integrala proaspat macinata 51%, faina integral din spelta* 4%, apa, secara* integrala proaspat macinata 6%, maia, drojdie*, sare de mare. *provine din agricultura ecologica certificata
Pâine făcută din 90% spelta bio și 10% secară ecologica. Specialitatea de pâine integrală, obținută din cereale integrale proaspăt măcinate și maia naturala, o experiență de gust foarte specială. Vechea specie de cereale este în multe cazuri alegerea potrivită. PEMA utilizează numai speltă valoroasă din agricultura ecologică.
Pâinea de spelt bio Frankenkorn este o specialitate de pâine integrală, făcută din ingrediente
integrale proaspăt măcinate și aluat natural, o experiență gustativă foarte specială. În multe cazuri, spelta este alegerea potrivită atunci când vine vorba de o valoare nutritivă ridicată și de o bună digestibilitate.
Propulsor: drojdie, aluat natural
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Germania, Franța
Țara de procesare: Germania
Produs organic: da
Sigiliul de stat: Sigla organică a UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura germană
Organismul de inspecție organică: DE-ÖKO-001
Valori nutritive:
kj: 883
kcal: 209
grasimi: 1,7g
acizi grasi saturati: 0,2g
glucide: 38g
zaharuri: 2,8g
fibre: 7,1g
proteine: 6,2g
sare: 0,85g
* - doza zilnica recomandata