Ingrediente:Migdale decojite.
Ingredientele provin 100% din agricultură ecologică.
Descriere:
Bogat în vitamina E şi B2, conţine mult fier, Calciu şi Magneziu.
Se obtine din 100% migdale dulci. Aceste migdale sunt albite cu ajutorul vaporilor de apa, proces in care coaja este complet indepartata de pe sambure. Acesta pasta iese in evidenta prin aroma sa fina de nuca si se poate folosi, pe langa preparatele amintite anterior, la obtinerea laptelui de migdale si a parfait-ului de migdale. Poate fi folosit si ca ingredient vegan pentru obtinerea sosurilor, inlocuind foarte bine smantana.
Întrebuinţare:
Ideal ca bază pentru lapte de migdale, ideal ca îmbunătăţire vegană de sosuri şi mâncăruri de legume, pentru dressinguri de salate, shake-uri de lapte, deserturi, Crêpes, pentru patiserie şi în Müsli.
Valori nutritive:
kj: 2715
kcal: 657
grasimi: 58g
acizi grasi saturati: 5,5g
glucide: 5,1g
zaharuri: 4,9g
fibre: 7,9g
proteine: 24g
sare: <0,01g
calciu: 246mg(31%)
magneziu: 270mg(72%)
vitamina E: 19mg(158%)
* - doza zilnica recomandata
Alergeni urme: nuci, susan, arahide, lupine, lapte