Ingrediente:migdale blansate*. *provin din agricultură ecologică.
Pasta alba de migdale bio VEGANA se obtine din 100% migdale dulci. Aceste migdale sunt albite cu ajutorul vaporilor de apa, proces in care coaja este complet indepartata de pe sambure. Acesta pasta iese in evidenta prin aroma sa fina de nuca si se poate folosi, pe langa preparatele amintite anterior, la obtinerea laptelui de migdale si a parfait-ului de migdale. Poate fi folosit si ca ingredient vegan pentru obtinerea sosurilor, inlocuind foarte bine smantana.
Nota aromatică de migdale și consistența fină nu numai că îi inspiră pe iubitorii de unt de nuci. Deoarece folosim doar nuci organice și nu folosim aditivi, uleiul de migdale se ridica la suprafață. Pur și simplu amestecați energic și pasta va fi din nou cremoasa.
Bogat în vitamina E şi B2, conţine mult fier, Calciu şi Magneziu.
Întrebuinţare:
Ideal ca bază pentru lapte de migdale, ideal ca îmbunătăţire vegană de sosuri şi mâncăruri de legume, pentru dressinguri de salate, shake-uri de lapte, deserturi, Crêpes, pentru patiserie şi în Müsli.
De fabricație: Pasta bio de migdale albe Rapunzel este fabricat din migdale europene.
Indulcire: neindulcit
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: diferite țări
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Sigla organică a UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE
Organismul de inspecție organică: DE-ÖKO-006
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 848/2018
Valori nutritive:
kj: 2715
kcal: 657
grasimi: 58g
acizi grasi saturati: 5,5g
glucide: 5,1g
zaharuri: 4,9g
fibre: 7,9g
proteine: 24g
sare: <0,01g
calciu: 246mg(31%)
magneziu: 270mg(72%)
vitamina E: 19mg(158%)
* - doza zilnica recomandata
Alergeni urme: arahide, fructe cu coajă lemnoasă, lapte, lupin, susan