Ingrediente:amidon de porumb*, acidifiant: cremă de tatru (24,7% tatrat de monopotasiu E336), agent de afânare: natron (bicarbonat de sodiu E 500). *provin din agricultură ecologică.
Cu paful de copt Bio Reinweinstein de la Lecker, puteți prepara produse de patiserie și prăjituri delicioase cat clipesti dintr-un ochi ochi și cât mai natural posibil:
• Cu crema de tartrat pur în loc de fosfați convenționali
• Cu sifon delicat ca mijloc de impuls
• Cu amidon organic de porumb ca agent de eliberare
• Un plic de praf de copt de 21g este suficient pentru 500g de făină.
Apropo:
Pulberea de copt Bio Reinweinstein de la Lecker garantează cele mai bune rezultate de coacere și produse coapte sănătoase.
Micul client Reinweinstein:
În timpul producției de vin, așa-numitul tartru este produs în timpul procesului de îmbătrânire în butoaie. După tragerea vinului, veți găsi cristale de tartru pe pereții și fundul butoaielor, care sunt îndepărtate de viticultori și sunt de fapt considerate a fi deșeuri.
Pentru ca sediul nostru este în mijlocul celor mai mari regiuni viticole din Germania, Rheinhessen, în consecință se acumuleaza mult tartru.Tartrul a este adunat de catre noi , trimis in Spania unde este prelucrat si transformat intr-o pulbere fina digerabilă sensibilă la nivelul bilei, ficatului și stomacului.
Pentru prăjituri și produse de patiserie. 1 plic de 21 g este suficient pentru o prăjitură cu 500 g de făină.
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Austria
Produs organic: da
Sigiliul de stat: Sigla organică a UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE
Organismul de inspecție organică: DE-ÖKO-001
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 848/2018