Ingrediente:amidon de porumb*, pudră de cacao* puternic degresată 29%, sare de mare. *provine din agricultură ecologică.
Budincă cremoasă deosebită, care poate fi făcută atât cu lapte integral cât şi cu lapte de orez sau de soia.
Mod de preparare:
Îndepărtați 6 linguri de lapte din 0,5 l și amestecați cu pulberea de budincă și 2 linguri de zahăr RAPADURA din trestie. Aduceți laptele rămas la fierbere, îndepărtați-l de pe foc, amestecați pudra de budincă și aduceți-l din nou la fierbere.
Întrebuinţare:
Se amestecă pudra de budincă cu 6 linguri de lapte rece şi 2 linguri de zahăr din trestie Rapadura, şi se amestecă în 0,5 l de lapte în fierbere, se aduce în clocot pentru scurt timp.
Valori nutritive:
kj: 1483
kcal: 351
grasimi: 3,4g
acizi grasi saturati: 2,1g
glucide: 68g
zaharuri: 0g
fibre: 8,6g
proteine: 7,8g
sare: 0,25g
* - doza zilnica recomandata