Ingrediente:Umplutura (55%): zahăr galben*, ulei de floarea soarelui*, ciocolată* (pudra de cacao* degresată, zahăr galben*, unt de cacao*), alune de pădure*, făină de soia*, emulgator: lecitină din floarea-soarelui*, aromă naturală de vanilie. Biscuit (45%): făină de orez*, zahăr alb din trestie de zahăr*, cacao degresată*, lapte degresat*, sare de mare. *provin din agricultură ecologică.
Biscuiti bio fără gluten cu umplutură de cacao și alune, conținutul de ciocolata (total): 9,3% și alune: 6,6%.
Biscuiți fără gluten copti fără ouă și praf de copt.
Sunt alcătuiti dintr-o rola de biscuiți crocantă, umplută cu umplutură de nuci de ciocolată cremoasă. O plăcere irezistibilă pentru toți! Biscuiții organici sunt îndulciți cu zahăr din trestie de zahăr și copti fără praf de copt și ouă. Principalul ingredient al biscuiților este făina de orez provenită din agricultura ecologică certificată. Orezul este unul dintre cerealele lipsite de gluten și este potrivit ca ingredient de bază pentru produse de patiserie fine de orice fel.
Fără gluten
Îndulcit numai cu zahăr din trestie de zahăr
Încălzit fără agent de dospire
Ingrediente din agricultura ecologica
Practic porționat pentru luat la drum
Biscuiți de ciocolată fără gluten practic împachetați pentru călătorii
Indulcire: trestie de zahăr bio
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Uniunea Europeană
Produs organic: da
Sigiliul de stat: Sigla organică a UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: IT-BIO-014