Ingrediente:scorțișoară Ceylon*. *provine din agricultură ecologică.
Niciun alt condiment nu reușește să te ducă într-o lume a gustului a Crăciunului și a copilăriei cu o singură mușcătură precum scorțișoara. Gustul fin al scorțișoarei bio Ceylon este completat de o aromă plăcută care amintește de cuișoare.
Desigur, când te gândești la scorțișoară, te gândești și la delicatese minunate precum prăjitura cu prune, budinca de orez sau vinul fiert. Înțelegem asta prea bine. Dar mai ales cu toate batoanele de scorțișoară Ceylon, nu trebuie să pierdeți din vedere faptul că le puteți găti de minune și în preparate copioase sau picante. Unul dintre motive pentru aceasta este că aroma de cuișoare a scorțișoarei funcționează ca un fel de „deschizător de uși”. Data viitoare când vei înăbuși o bucată de carne de vită în vin roșu, de ce să nu arunci niște batoane de scorțișoară. Acest lucru conferă cărnii o notă plăcut caldă, condimentată.
Ai fi crezut că scorțișoara era deja folosită în scopuri rituale de către faraonii egipteni? Împăratul Nero a mers chiar atât de departe încât a ars întregul an batoane de scorțișoară la înmormântarea soției sale pentru a-și arăta presupusele remuşcări.
Alergeni urme: cereale, gluten, muștar, țelină