Ingrediente:semințe de creson (Lepidium sativum). Provin din 100% agricultură ecologică.
Semintele de creson au gust tipic picant de creson. Ele sunt deosebit de rapide sa germineze si, prin urmare, sunt ideale pentru incepatori. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local!
Caracteristici speciale
Samanta formeaza mucus, de aceea nu este potrivita pentru paharul germinator.
Utilizare
ideal ca si condiment in salate, sosuri si mai ales pe paine
Nota de pregatire
Cu gust picant tipic pentru creson. Se recomandă să fie spălate bine cu apă rece înainte de germinare. Ulterior se mai stropește cu apă conform indicaților. Este posibilă formarea rădăcinilor fibroase. Se pun la germinat o lingură de semințe într-un bol. Respectați o temperatură de 18-22°C. Se stropesc clătesc odată pe zi. Se recoltează și se poate consuma abia după 3-5 zile. Nu sunt potrivite pentru borcanul de germinat.