Ingrediente:semințe de fasole Mung (Vigna radiata). Provin din 100% agricultură ecologică.
Semintele de fasole Mung au o aroma dulce de nuca. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local!
Utilizare
In spatele germenilor de soia cunoscuti din bucatele asiatice se gasesc adesea seminte de boabe incoltite, ideale pentru mancarurile wok, salate si in ambalaje.
Nota de pregatire
A se înmuia înainte de germinare. Clătiți bine cu apă înainte de consum. Este posibilă formarea rădăcinilor fibroase. Se pun la hidratat într-un bol (timp de 12 ore) două linguri de semințe. Respectați o temperatură de 18-22 °C. Se clătesc de două ori pe zi. Se recoltează abia după 3-5 zile. Se pot consuma crude din ziua a 4-a.