Ingrediente:semințe de fasole Mung (Vigna radiata). Provin din 100% agricultură ecologică.
Semintele de fasole Mung bio au o aroma dulce de nuca. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local!
Utilizare
In spatele germenilor de soia cunoscuti din bucatele asiatice se gasesc adesea seminte de boabe incoltite, ideale pentru mancarurile wok, salate si in ambalaje.
Nota de pregatire
A se înmuia înainte de germinare. A se clăti bine cu apă înainte consum. Este posibilă formarea rădăcinilor fibroase. Puneți la hidratat (timp de 12 ore) două linguri de semințe, într-un bol. Respectați o temperatură de 18-22 °C. Se clătesc de două ori pe zi. Se recoltează abia după 3-5 zile. Se pot consuma crude din ziua a 4-a.
Valori nutritive:
kj: 143
kcal: 35
grasimi: 0,30
acizi grasi saturati: 0,08g
glucide: 1,8g
zaharuri: 1,0g
fibre: 5,9g
proteine: 3,20g
sare: <0,015g
* - doza zilnica recomandata