Ingrediente:grâu (Triticum aestivum). Provine din 100% agricultură ecologică.
Semintele de grau bio au gust bland dulce, prin urmare, apartine celor mai populare soiuri de seminte. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local!
Utilizare:
Ideal ca topping pentru salate, smoothie-uri, rulouri de vara si mancaruri
Nota de pregatire:
Se înmoaie în apă înainte de germinare. Clatiți bine cu apă rece înainte de a fi consumate. Este posibilă formarea rădăcinilor fibroase. Se pun la hidratat(prin înmuiere) doua linguri de semințe într-un bol, timp de 12 ore. Respectați o temperatură de 18-22 °C. Se clătesc de 2x pe zi. Se recoltează și se pot consuma abia după 7-10 zile. Nu sunt recomandate pentru paharul germinator.