Ingrediente:semante de schinduf (Trigonella foenum-graecum). Provine din 100% agricultură ecologică.
Semintele de schinduf au gust intens condimentat, prin urmare, apartine celor mai populare soiuri de seminte. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local!
Utilizare
Ideal ca topping pentru salate, smoothie-uri, rulouri de vara si mancaruri
Nota de pregatire
Cu gust intens picant. A se înmuia înainte de germinare. A se clăti bine cu apă înainte consum. Este posibilă formarea rădăcinilor fibroase. Se pune la hidratat într-un bol (timp de 5 ore) o lingură de semințe. Respectați o temperatură de 18-22°C. Se clătesc de două ori pe zi. Se recoltează și se pot consuma abia după 2-4 zile. Dacă se lasă prea mult la germinat pot prinde un gust amar.