Ingrediente:seminte de trifoi roșu (Trifolium pratense). Provin din 100% agricultură ecologică.
Semintele de trifoi rosu bio au un gust deosebit de bland si delicat. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local!
Utilizare
ideala ca topping pentru salate si supe, in smoothie-uri si in mancaruri
Nota de pregatire
Clatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat. Este posibila formarea radacinilor fibroase. Folositi 1 lingura de seminte pentru fiecare samanta sau pahar. Inmuiati timp de sase pana la opt ore. Apa de doua ori pe zi si recoltare dupa 3-5 zile. Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C.
Valori nutritive:
kj: 147
kcal: 35
grasimi: 0,70g
acizi grasi saturati: 0,07g
glucide: 2,2g
zaharuri: 1,0g
fibre: 2,0g
proteine: 4,0g
sare: <0,009g
* - doza zilnica recomandata