Ingrediente:sfecla de zahar**.
**provin din agricultura ecologica dinamica.
Pentru siropul nostru de sfeclă de zahăr Bauckhof, folosim materii prime Demeter care nu sunt produse doar într-o cultură biologică controlată, ci într-o cultivare regională biodinamică. Îngrășăminte organice și plante medicinale promovează în special fertilitatea naturală și vitalitatea pământului și a plantelor.
Folosiți ca răspândire, la clătite, pentru a îndulci toate produsele lactate, pentru deserturi și pentru coacere. Siropul de sfeclă Demeter are o aromă deosebit de blândă și pură. Un gust ușor prăjit se datorează conținutului ridicat de minerale.
Siropul nostru de sfeclă Demeter este produs ușor, sirop obținut integral din sucul de sfeclă fără adăugarea de agenți chimici. În primul rând, sfecla este spălată cu apă limpede, încălzită în abur, fiartă moale și tocată. Așa-numita bezea este presată, sucul rezultat este evaporat în vid și îngroșat ușor în sirop.
Valori nutritive:
kj: 1287
kcal: 304
grasimi: 0,3g
acizi grasi saturati: <0,3g
glucide: 70g
zaharuri: 67g
fibre: 5,5g
proteine: 2,0g
sare: <0,2g
fier: 18mg 129%
magneziu: 90mg 24%
* - doza zilnica recomandata