Ingrediente:ulei de rapiță*, iaurt din lapte degresat*(16%), oțet din vinars*, apă, zahăr brut din trestie de zahăr*, amidon de porumb*, usturoi* (2%), sare gemă , proteină din lapte*, pătrunjel*, arpagic*, concentrat din suc de lămâie*, agent de îngroșare: gumă de guar*, condimente*. *provin din agricultură ecologică.
Sosul de usturoi bio fără gluten de la Byodo este un condiment plin de caracter, care adaugă preparatelor tale un plus de savoare și prospețime. Realizat din ingrediente 100% ecologice, acest sos oferă aroma autentică și intensă a usturoiului natural, fără adaosuri artificiale sau conservanți.
Sosul cremos de usturoi bio de la Byodo îți va pune un zâmbet încântat pe față. Indiferent dacă este pur pentru scufundare sau pentru rafinarea sosului de salată, acesta convinge prin gustul său delicios de usturoi și iaurt.
Ideal pentru carne, legume la grătar, salate sau preparate orientale, este o alegere perfectă pentru cei care doresc să păstreze un stil de viață sănătos și conștient. Produs vegan, certificat ecologic și potrivit pentru diete fără gluten.