Ingrediente:orez integral. Provine din 100% agricultură ecologică.
Spirelli- unul dintre cele mai iubite tipuri de paste din lume. Aceste paste bio de Rapunzel,fără gluten, sunt obținute 100% din orez integral italian. Se combină perfect cu orice sos de paste oferind gustul ideal a unei porții de spaghette. Aceste spaghette sunt produse după o rețetă tradițională veche din orez integral și apă de izvor. Uscarea lentă la temperaturi scăzute asigură gustul autentic al pastelor, dar și pentru texura ”al dente” a acestora. Orezul integral este măcinat și frământat cu apă de izvor. După aceea aluatul este tras prin forme de bronz pentru obținerea formei specifice a spaghettelor, iar în cele din urmă sunt lăsate să se usuce.
Spirelli din orez fără gluten de la Rapuznel:
- fără gluten – marcate cu sigla „Fără gluten” a Societăţii germane de Celiachie e.V. (DZG)
- gust fin de cereale
- foarte de stabile la fierbere
- produse cu ajutorul formelor din bronz, iar datorită acestui fapt, pastele pot absorbi foarte bine sosurile
- o alternativă delicioasă la pastele din grâu dur, mai ales pentru persoanele cu intoleranţă la gluten (celiachie)
Întrebuinţare:
Paste fine, care se pot combina cu toate sosurile.