Ingrediente
eventual pentru presărat:
- brânză pentru paste RAPUNZEL
2 porţii
Timp de preparare: 35 min
Preparare:
1. Roşiile tăiate se pun în apă la macerat 10 minute, apoi se scurge apa şi se captează.
2. Se taie capacul de la ardei şi se scot sâmburii.
3. Orezul se amestecă cu năutul scurs, ceapa verde şi cubuleţele de feta. Se condimentează cu sare cu plante, piper, oţet balsamic şi oregano. Se amestecă bucăţile de roşii scurse. Amestecul de orez se umple în ardei şi se pune capacul ardeiului.
4. Se toarnă ulei într-o tigaie, se aşează ardeiul umplut şi se căleşte scurt. La sucul de roşii se adaugă puţină apă şi se amestecă cu pasta de tomate. Ardeii se gătesc 20 de minute într-o cratiţă acoperită. Se presară cu brânză pentru paste înainte de servire.
Sfat: Dacă mai rămâne umplutură, aceasta poate fi preparată cu puţin ulei şi oţet ca o salată delicioasă.
Timp de preparare: aprox. 15 minute, timp de fierbere aprox. 20 minute