Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Banuti de ciocolata cu fructe uscate si nuci
retete deserturi bio

Ingrediente

Ingrediente: pentru 13 bucati

Pentru banutul de ciocolata:

 

Pentru topping:

 

Detalii:

  • timp de preparare: 20 minute

  • timp de stat la frig: 2 ore

  • produs vegan, fara soia, lactoza, gluten

  • reteta pentru sarbatorile de Craciun

  • se pregateste repede

  • gustare

 

Mod de preparare:

Se aseaza hartie de copt intr-o tava. Se amesteca glazura topita cu zaharul de flori de cocos, vanilie si cu sarea. Optional se poate adauga ulei de cocos sau unt de cacao pentru a se obtine o structura mai cremoasa.Se taie aluatul in bucatele mici , se formeaza banuti peste care se pune o cireasa de ciocolata, cate o lingura de fructe uscate, nuci dupa care se introduce in frigider timp de minim 1 ora.

Produse folosite în această rețetă

Vanilie Bourbon macinata , 15g

94.66lei

adauga in cos
Sare de Atlantic fina , 500g

9.39lei

adauga in cos
Ulei de cocos virgin, 200g

23.46lei

adauga in cos
Unt de cacao natural, 250g

41.55lei

adauga in cos
Felii de Migdale, 100g

21.04lei

adauga in cos
Sfaramatura Caju , 200g

36.81lei

adauga in cos
Stafide, 250g

16.31lei

adauga in cos

Alte retete de deserturi bio

18-07-2017

Tort cu alune

Timp de preparare: 15 min Preparare: Sâmburii de alune bio măcinaţi se amestecă cu coaja rasă şi cu sucul de la o [...]

10-07-2017

Mere coapte cu merişor şi marţipan

2 porţii Timp de preparare: 45 min Preparare: Foarte gustos si un desert excelent pentru cina de Crăciun! Se bate frişca [...]