Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Banuti de ciocolata cu fructe uscate si nuci
retete deserturi bio

Ingrediente

Ingrediente: pentru 13 bucati

Pentru banutul de ciocolata:

 

Pentru topping:

 

Detalii:

  • timp de preparare: 20 minute

  • timp de stat la frig: 2 ore

  • produs vegan, fara soia, lactoza, gluten

  • reteta pentru sarbatorile de Craciun

  • se pregateste repede

  • gustare

 

Mod de preparare:

Se aseaza hartie de copt intr-o tava. Se amesteca glazura topita cu zaharul de flori de cocos, vanilie si cu sarea. Optional se poate adauga ulei de cocos sau unt de cacao pentru a se obtine o structura mai cremoasa.Se taie aluatul in bucatele mici , se formeaza banuti peste care se pune o cireasa de ciocolata, cate o lingura de fructe uscate, nuci dupa care se introduce in frigider timp de minim 1 ora.

Produse folosite în această rețetă

Vanilie Bourbon macinata , 15g

100.02lei

adauga in cos
Sare de Atlantic fina , 500g

10.38lei

adauga in cos
Ulei de cocos virgin, 200g

24.79lei

adauga in cos
Unt de cacao natural, 250g

45.79lei

adauga in cos
Felii de migdale, 100g

23.12lei

adauga in cos
Sfaramatura Caju , 200g

39.45lei

adauga in cos
Stafide, 250g

17.23lei

adauga in cos

Alte retete de deserturi bio

20-09-2021

Tarta cu pere

Se amesteca ingredientele cu ambele maini pana devine un aluat sfaramicios. Se formeaza un aluat de tarta care se tine la [...]

02-09-2021

Brioșe cu cacao și ciocolată

Se mixează ouăle cu zaharul, se adaugă laptele și se mixează încet. Se adaugă untul topit, se mixează, apoi se [...]