Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Batoane cu cocos si ciocolata
retete deserturi bio

Ingrediente

Pentru 10 batoane de cocos:

Pentru glazura:

Pentru 2 persoane

Modalitate de preparare:

Chips-urile de cocos tocate se amesteca cu celelalte ingrediente pentru batoane si se maruntesc cu o furculita. Apoi se formeaza cu mana 10 batoane sub forma unor rigle. Se pun apoi pe o foie de copt si se depoziteaza timp de 10 minute la congelator pentru a se raci. Untul de cacao pentru glazura se pune la topit in bain-marie la 30-35 de grade.

Se ia apoi vasul in care se afla untul de cacao si se adauga si restul de ingrediente necesare pentru glazura si se amesteca cu un tel. Batoanele de cocos se scot din congelator si se pun pe un gratar de bucatarie. Sub gratar se aseaza o foaie de copt. Glazura se toarna peste batoane si se intinde pe toate partile cu o pensula. Pentru a obtine aspectul de valuri al glazurii de ciocolata, se poate folosi o lingura.

Batoanele glazurate se pun pe o foaie de copt si se introduc pentru inca 5 minute la congelator. Dupa aceea, acestea sunt numai bune pentru a fi savurate si pot fi depozitate in siguranta in frigider.

 

Timp de preparare: circa 30 minute

Timp de racire: circa 15 minute

 

Produse folosite în această rețetă

Sirop de agave , 250g

14.78lei

Stoc epuizat
Ulei de cocos virgin, 400g

44.45lei

adauga in cos
Ulei de cocos virgin, 200g

24.79lei

adauga in cos
Unt de cacao natural, 250g

45.79lei

adauga in cos
Pudra de cacao degresata, 250g

27.78lei

adauga in cos

Alte retete de deserturi bio

20-09-2021

Tarta cu pere

Se amesteca ingredientele cu ambele maini pana devine un aluat sfaramicios. Se formeaza un aluat de tarta care se tine la [...]

02-09-2021

Brioșe cu cacao și ciocolată

Se mixează ouăle cu zaharul, se adaugă laptele și se mixează încet. Se adaugă untul topit, se mixează, apoi se [...]