Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Cremă de vanilie şi migdale cu sos de mango
retete deserturi bio

Ingrediente

500ml de băutură de soia

1 baton de vanilie RAPUNZEL

20g zahăr din trestie Cristallino RAPUNZEL

1 vârf de cuţit sare de mare RAPUNZEL

30g amidon de porumb

3-4 linguriţe gem de migdale RAPUNZEL

coaja rasă de lămâie

1 mango

1 piersică

4 porţii

Preparare:
Batonul de vanilie se taie pe lungime în jumătate şi se scoate miezul. Amidonul se amestecă cu nişte băutură de soia. Băutura de soia rămasă se amestecă cu batonul de vanilie, coaja de lămâie rasă, zahărul brun şi sare. Se adaugă amidonul dizolvat, se dă în clocot şi se lasă la umflat.


Se scoate batonul de vanilie şi se adaugă gemul de migdale. Crema se bate cu telul şi se toarnă în castronele. Se curăţă mango şi piersica, se scot sâmburii şi se toacă cu un blender. Se mai îndulcesc, dacă este necesar. Se strecoară printr-o sită şi se toarnă peste cremă.

Sfat: crama are gust de marţipan, dacă se serveşte cu gem alb de migdale.

Produse folosite în această rețetă

Alte retete de deserturi bio

20-09-2021

Tarta cu pere

Se amesteca ingredientele cu ambele maini pana devine un aluat sfaramicios. Se formeaza un aluat de tarta care se tine la [...]

02-09-2021

Brioșe cu cacao și ciocolată

Se mixează ouăle cu zaharul, se adaugă laptele și se mixează încet. Se adaugă untul topit, se mixează, apoi se [...]