Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Desert Pina-Colada
retete deserturi bio

Ingrediente
  • 300 ml frişcă de soia sau (frişcă din lapte de vacă)
  • 3 linguri de nucă de cocos rasă RAPUNZEL
  • 1 lingură zahăr din trestie RAPUNZEL RAPADURA
  • 1 pachet de bucăţele de ananas RAPUNZEL
  • căpşuni proaspete şi ananas proaspăt pentru decor

Pentru 2 persoane

Preparare:
Se bate frişca. Se amestecă cu grijă nuca de cocos rasă şi zahărul. Ananasul uscat se taie în fâşii subţiri. Puneţi straturi în pahare de sticlă şi decoraţi cu căpşuni.

Produse folosite în această rețetă

Nuca de Cocos rasa, 250g

17.73lei

adauga in cos

Alte retete de deserturi bio

06-05-2018

Banuti de ciocolata cu fructe uscate si nuci

Detalii: timp de preparare: 20 minute timp de stat la frig: 2 ore produs vegan, fara soia, lactoza, [...]

18-07-2017

Tort cu alune

Timp de preparare: 15 min Preparare: Sâmburii de alune bio măcinaţi se amestecă cu coaja rasă şi cu sucul de la o [...]