Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Desert Pina-Colada
retete deserturi bio

Ingrediente
  • 300 ml frişcă de soia sau (frişcă din lapte de vacă)
  • 3 linguri de nucă de cocos rasă RAPUNZEL
  • 1 lingură zahăr din trestie RAPUNZEL RAPADURA
  • 1 pachet de bucăţele de ananas RAPUNZEL
  • căpşuni proaspete şi ananas proaspăt pentru decor

Pentru 2 persoane

Preparare:
Se bate frişca. Se amestecă cu grijă nuca de cocos rasă şi zahărul. Ananasul uscat se taie în fâşii subţiri. Puneţi straturi în pahare de sticlă şi decoraţi cu căpşuni.

Produse folosite în această rețetă

Nuca de cocos rasa, 250g

21.88lei

adauga in cos

Alte retete de deserturi bio

20-09-2021

Tarta cu pere

Se amesteca ingredientele cu ambele maini pana devine un aluat sfaramicios. Se formeaza un aluat de tarta care se tine la [...]

02-09-2021

Brioșe cu cacao și ciocolată

Se mixează ouăle cu zaharul, se adaugă laptele și se mixează încet. Se adaugă untul topit, se mixează, apoi se [...]