Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Gem de caise
retete creme şi gemuri bio

Ingrediente

2 porţii

Rezultă aproximativ 4-5 borcane mici de gem.

Preparare:
Ceaiul de fructe se dă în clocot şi se lasă apoi puţin la răcit. Se toarnă cald peste cubuleţele de caise şi se lasă peste noapte la umflat. A doua zi tocăm cu un mixer bucăţelele de caise şi lichidul, până când obţinem o compoziţie fină.  Din această cantitate rezultă aprox. 1200 g.


Compoziţia de fructe se amesteca cu zahărul Gelierzucker , coaja de lămâie şi sucul de lămâie. Beţigaşele de migdale se toacă mărunt şi se adaugă împreună cu scorţişoara.

Amestecul din zahăr şi fructe se dă în clocot şi se fierbe aproximativ 4 minute la foc mic. Se toarnă imediat în borcane cu capac.

Produse folosite în această rețetă

Ceai de fructe, 100g

14.69lei

adauga in cos
Zahar gelifiant 2:1, 500g

14.18lei

adauga in cos
Betigase de Migdale, 100g

22.79lei

adauga in cos

Alte retete de creme şi gemuri bio

10-07-2017

Pâine ţărănească cu cremă din gem amestec

2 porţii Preparare: Ridichile se taie felii, se presară cu sare şi piper şi se marinează în oţet balsamic Bianco. Se [...]

10-07-2017

Paine cu ardei si pere

2 porţii Timp de preparare: 15 min Preparare: Ceapa verde şi ardeiul se curăţă şi se taie cubuleţe. Se călesc scurt [...]