Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Linte rosie in forma de talere cu frunze de spanac
retete feluri principale bio

Ingrediente

Ingrediente: pentru 4 persoane

  • 300g linte rosie
  • ulei de masline extra virgin Rapunzel
  • 1 ceapa taiata cubulete
  • 1 catel de usturoi tocat marunt
  • 1 legatura de ceapa verde taiata in rondele
  • sare de mare Rapunzel
  • piper proaspat macinat
  • 2 linguri unt
  • 500g frunze de spanac
  • nucsoara rasa
  • 150g Creme fraiche


Produse Rapunzel folosite:

  • linte rosie
  • ulei de masline extra virgin
  • sare de mare Atlantic

Mod de preparare: se fierbe lintea dupa  indicatiile de pe ambalaj, dupa care se lasa sa se  raceasca.

Se pune 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie si se incinge. Se adauga ceapa, usturoiul si 1/4 ceapa verde si se calesc pana capata un aspect sticlos.Faina, ouale, lintea, parmezanul si arpagicul impreuna cu amestecul de ceapa si usturoi se pun intr-un castron si se amesteca, dupa care se condimenteaza cu sare si piper.

Din compozitia rezultata se fac 12 bucati in forma de talere.

Pentru spanac: se incinge putin unt intr-o tigaie, se adauga restul de arpagic si se caleste. Se adauga spanacul si aprox. 4 linguri de apa, sare, piper , nucsoara si se lasa cca. 10 min sa fiarba.

Se pune ulei intr-o tigaie, se prajesc cele 12 bucati pe fiecare parte  circa 3 minute. Se serveste cu spanac si Creme fraiche.

Produse folosite în această rețetă

Linte rosie boabe, 500g

15.37lei

adauga in cos
Ulei de masline extravirgin, 1l

128.89lei

adauga in cos

Alte retete de feluri principale bio

06-10-2021

Pizza bio cu branza de capra si zuchinni

Detalii: timp de preparare: 15 min timp de odihna a aluatului; 1 ora timp de coacere: 15 min Produs vegan Mod de preparare: Se [...]

06-05-2018

Chiftelute din lupin cu Garam Masala

Detalii : -timp de preparare: 40 minute produs vegan mancare calda se pregateste relativ repede masa [...]