Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Mere coapte cu merişor şi marţipan
retete deserturi bio

Ingrediente
  • 3 mere
  • 100g migdale California bio RAPUNZEL
  • 50g merişor bio RAPUNZEL
  • 5 linguriţe zahăr din trestie RAPUNZEL RAPADURA
  • 4-5 linguri ulei pentru prăjit bio RAPUNZEL
  • 1 pachet de frişcă de soia
  • 3 linguri cremă de migdale RAPUNZEL
  • 100g picături schoko amărui RAPUNZEL


pentru decor:

  • beţigaşe de migdale RAPUNZEL
  • merişor RAPUNZEL

2 porţii

Timp de preparare: 45 min

Preparare:
Foarte gustos si un desert excelent pentru cina de Crăciun!

Se bate frişca şi se amestecă apoi cu un tel crema de migdale.

Într-un mixer puternic tocaţi migdalele cu merişorul, zahărul din trestie şi uleiul de gătit până obţineţi o masă omogenă. Se dă timp de 10 minute în congelator. Se spală merele şi se îndepărtează cotorul. Se încinge cuptorul la 180 ° C. Din compoziţia de merişor şi marţipan formaţi cu mâinile nişte forme alungită cu care umpleţi merele. Acestea se coc aproximativ 15 minute pe o tavă căptuşită cu hârtie de copt. Picăturile de ciocolată se topesc pe o baie de aburi şi se decorează apoi merele. Se serveşte cu merişor, migdale şi cremă de migdale cu smântână.

Produse folosite în această rețetă

Merisor, 100g

19.24lei

adauga in cos

Alte retete de deserturi bio

06-05-2018

Banuti de ciocolata cu fructe uscate si nuci

Detalii: timp de preparare: 20 minute timp de stat la frig: 2 ore produs vegan, fara soia, lactoza, [...]

18-07-2017

Tort cu alune

Timp de preparare: 15 min Preparare: Sâmburii de alune bio măcinaţi se amestecă cu coaja rasă şi cu sucul de la o [...]