Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Pizza bio cu branza de capra si zuchinni
retete feluri principale bio

Ingrediente

pentru 5 buc. pizza mici

Pentru aluat


Ingredientele care se pun pe aluat

  • 300g branza de capra
  • 1 buc. Zuchinii taiat in rondele mici
  • 1 ceapa taiata in rondele mici
  • sare Atlantic Rapunzel
  • piper dupa gust


optional se poate pune piper verde in otet
o ramura de cimbru taiat marunt

Detalii:
timp de preparare: 15 min
timp de odihna a aluatului; 1 ora
timp de coacere: 15 min
Produs vegan


Mod de preparare:
Se amesteca drojdia cu apa calduta intr-un vas si se amesteca bine si se lasa sa stea 5 minute. Se adauga sarea, faina, uleiul si se amesteca bine pana se obtine un aluat un pic lipicios caruia i se da o forma rotunda, care se lasa 10 minute.


Aluatul se aseaza intr-un vas, care se acopera cu un servet de bucatarie si se aseaza la caldura timp de o ora pana isi dubleaza volumul. Se incalzeste cuptorul la 220- 240 grade. Se scoate aluatul din vas si se imparte in 5 bucati egale. Se iau cele 5 bucati de aluat si se intind cu ajutorul unui sucitor. Peste aluatul intins se aseaza branza de capra, zuchinii, ceapa, optional cimbru si piper verde dupa care se introduce in cuptorul incalzit timp de 15 minute. Se scoate din cuptor se presara sare, piper si se serveste calda.

Produse folosite în această rețetă

35%
Drojdie uscata activa fara gluten, 9g

6.08 3.95lei

adauga in cos
Faina de spelta tip 630 , 1kg

16.99lei

adauga in cos
Sare de atlantic fina, 500g

13.37lei

adauga in cos

Alte retete de feluri principale bio

06-05-2018

Chiftelute din lupin cu Garam Masala

Detalii : -timp de preparare: 40 minute produs vegan mancare calda se pregateste relativ repede masa [...]

10-07-2017

Orez brun cu legume de primăvară

2 porţii Timp de preparare: 15 min Preparare: 1. Se spală roşiile şi se taie jumătăţi. Ceapa verde se curăţă, se [...]