Ingrediente1 pachet de blaturi pentru pizza bio
1 1/2 linguri de pastă de tomate RAPUNZEL
3 linguri de apă
2 linguriţe oregano proaspăt tocat
2 linguriţe RAPUNZEL Pesto Rosso
30 g bucăţele Cashew RAPUNZEL
1/2 linguriţă sare de mare Atlantik RAPUNZEL
piper negru proaspăt măcinat
1 ardei
1/2 dovlecel organic
30g rucola bio
50g anghinare în saramură RAPUNZEL
4 linguri ulei de măsline RAPUNZEL
8 măsline Amphissa RAPUNZEL
4 porţii
Timp de preparare: 20 min
Preparare:
Se spală ardeii şi dovlecelul bio. Se scot seminţele din ardei şi se taie în fâşii fine. Dovleceii se taie în felii subţiri. Se încing 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie şi se sotează legumele aprox. 3 minute. Se condimentează cu sare şi piper.
Se amestecă pasta de tomate cu apă. Se ung blaturile de pizza cu ea. Se presară apoi oregano.
Scurgeţi anghinare şi tăiaţi-le în felii subţiri. Se spală roşiile şi se taie în felii subţiri. Se aşează roşiile pe blatul pizza şi apoi se pun legumele prăjite, anghinarele şi măslinele pe ea.
Se coace în cuptor la 250o C aprox. 20 minute. Se spală rucola organica şi se usucă. Se amestecă pesto cu 2 linguri de ulei. Sâmburii cashew se toacă într-un blender şi se condimentează cu sare. Mai întâi se pune rucola pe pizza, apoi sosul pesto şi, în final, sâmburii de cashew măcinaţi.