Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Prăjitură cu ciocolată
retete prăjituri bio

Ingrediente
  • 3 ouă
  • 150g ciocolată cu lapte integral RAPUNZEL
  • 175g unt
  • 100g zahăr din trestie Cristallino RAPUNZEL
  • 3 gălbenuşuri de ou
  • 175g beţigaşe de migdale RAPUNZEL
  • 100g migdale măcinate RAPUNZEL
  • 150g curmale fără sâmburi RAPUNZEL
  • 250ml de apă clocotită cu 2 linguri de zahăr din trestie Cristallino RAPUNZEL

Preparare:
Încingeţi cuptorul la 170oC. Curmalele se toacă mărunt şi se fierb aproximativ 3 minute în apă cu zahăr. Se scurge apa. Se toacă migdalele în bucăţi mari şi se rumenesc fără ulei într-o tigaie.

Ciocolata şi untul se topesc pe o baie de aburi. Gălbenuşurile ou şi zahărul se bat până obţinem o compoziţie pufoasă. Se adaugă migdalele (beţigaşele şi cele măcinate), precum şi curmalele. Totul se omogenizează foarte bine şi se amestecă încet în compoziţia cu ciocolată.

Aluatul se pune într-o tavă Springform unsă în prealabil şi se coace aprox. 50 de minute. Alternativ, puteţi utiliza şi cutii mici pentru tartă.

Produse folosite în această rețetă

Betigase de Migdale, 100g

21.5lei

Stoc epuizat

Alte retete de prăjituri bio

24-01-2019

Placinta bio de mere cu faina de migdale si cocos

Detalii: timp de preparare: 15 minute timp de  coacere: 30 minute faran gluten Mod de  preparare: Se incalzeste  [...]

18-07-2017

Tort cu crema de lamaie si sos de zmeura

Modalitate de preparare:   Blat Pentru prepararea blatului, se iau toate ingredientele, mai putin nectarul de agave si se [...]