Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Retete prăjituri bio

24-01-2019

Placinta bio de mere cu faina de migdale si cocos

Detalii: timp de preparare: 15 minute timp de  coacere: 30 minute faran gluten Mod de  preparare: Se incalzeste  [...]

02-12-2021

Tort cu crema de lamaie si sos de zmeura

Modalitate de preparare:   Blat Pentru prepararea blatului, se iau toate ingredientele, mai putin nectarul de agave si se [...]

18-07-2017

Tartă bio de mere şi miere, cu stafide

2 porţii Preparare: pentru 8 bucăţi  1. Sucul de lămâie, mierea bio şi untul se pun într-o tigaie la foc [...]

18-07-2017

Prăjituri crocante cu ciocolată şi arahide

Preparare: Ciocolata neagră se topeşte la foc mic. Apoi se adaugă untul de arahide bio şi se amestecă până [...]

11-07-2017

Prăjitură cu ciocolată

Preparare: Încingeţi cuptorul la 170oC. Curmalele se toacă mărunt şi se fierb aproximativ 3 minute în apă cu [...]

11-07-2017

Plăcintă cu prune

Preparare: Se scurge brânza de vaci. Se amestecă apoi cu lapte, ulei, zahăr brun, zahăr vanilat şi sare. Jumătate din [...]

11-07-2017

Negrese cu mousse de ciocolată albă

Preparare: Tava se tapetează cu hârtie pergament. Ciocolata şi untul se topesc pe o baie de aburi, apoi se lasă la [...]

11-07-2017

Cubulete cu merisoare

Amarantul, gemul amestec 4 feluri de nuca, migdalele prajite si tocate, siropul de artar si vanilia se amesteca intr-un [...]

10-07-2017

Cozonac cu brânză de vaci

Preparare: Drojdia se dizolvă în lapte călduţ cu 1 linguriţă de sirop de arţar. Se amestecă făina, migdalele şi [...]

10-07-2017

Briose cu Macadamia

Timp de preparare: 20 min Preparare: Albuşurile de ou se bat spumă şi se adaugă zahărul pudră. Nucile de Macadamia tocate [...]

10-07-2017

Briose cu nucă

Preparare: Încingeţi cuptorul la 190°C. Amestecaţi faina si praful de copt. Margarină se adaugă în bucăţi [...]

10-07-2017

Bănuţi cu merişor

Preparare: Se freacă untul până devine pufos, iar în timp ce amestecaţi se adaugă treptat zahărul din trestie [...]