Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Salata bio cu linte pardina din Spania
retete salate bio

Ingrediente

Ingrediente: pentru 2 persoane

Detalii:

  • timp de preparare: 40 minute

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert intr-un vas 600 ml apa, chimenul, 1 lingura de ulei de masline, ceapa, morcovul, prazul si lintea Pardina timp de 30 minute.

Se ia un morcov, ceapa de primavara si zucchini , se taiae marunt si se amesteca cu lintea fiarta dupa care se amesteca cu banana, ridichi, patrunjel si susan.

Pentru dressing se amesteca 1 catel de usturoi taiat marunt, cimbru, 2 linguri de ulei de masline, otetul si sarea dupa care se toarna peste salata.

Produse folosite în această rețetă

Chimion seminte, 40g

13.17lei

adauga in cos
10%
Susan in coaja DEMETER, 250g

17.88 16.09lei

adauga in cos
Cimbru tocat, 20g

12.15lei

adauga in cos
Otet de vin alb , 500ml

16.73lei

Stoc epuizat
Sare de Atlantic fina , 500g

9.39lei

adauga in cos

Alte retete de salate bio

09-09-2021

Salată cu fasole Mung și ardei capia copt

Fasolea Mung se fierbe 30-35 de minute în apă, 1 măsură fasole - 3 măsuri de apă. După fierbere, fasolea se [...]

11-07-2017

Salata de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite

Timp de preparare: 15 min Timp de fierbere a sfeclei rosii: in functie de marime 40-60 min dupa care se lasa sa se raceasca si [...]