Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Salata bio cu linte pardina din Spania
retete salate bio

Ingrediente

Ingrediente: pentru 2 persoane

Detalii:

  • timp de preparare: 40 minute

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert intr-un vas 600 ml apa, chimenul, 1 lingura de ulei de masline, ceapa, morcovul, prazul si lintea Pardina timp de 30 minute.

Se ia un morcov, ceapa de primavara si zucchini , se taiae marunt si se amesteca cu lintea fiarta dupa care se amesteca cu banana, ridichi, patrunjel si susan.

Pentru dressing se amesteca 1 catel de usturoi taiat marunt, cimbru, 2 linguri de ulei de masline, otetul si sarea dupa care se toarna peste salata.

Produse folosite în această rețetă

Chimion seminte, 40g

11.18lei

adauga in cos
Linte Pardina, 500g

18.63lei

Stoc epuizat
Susan in coaja DEMETER, 250g

16.24lei

Stoc epuizat
Cimbru tocat, 20g

10.03lei

Stoc epuizat
Otet de vin alb , 500ml

15.19lei

adauga in cos
Sare de Atlantic fina , 500g

8.53lei

adauga in cos

Alte retete de salate bio

11-07-2017

Salata de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite

Timp de preparare: 15 min Timp de fierbere a sfeclei rosii: in functie de marime 40-60 min dupa care se lasa sa se raceasca si [...]

11-07-2017

Salata de quinoa cu fasole boabe, masline si frunze de menta

Timp de preparare: 30 min Mod de preparare: Quinoa se fierbe conform indicatilor de pe eticheta si se lasa la racit. Se pun [...]