Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Salata de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite
retete salate bio

Ingrediente

pentru 4 portii

  • 1 sfecla rosie
  • 200g spanac
  • 50g bucatele samburi de nuca Rapunzel
  • 1 varf de cutit zahar de trestie Cristallino Rapunzel
  • 6 linguri ulei de masline extra virgin
  • 3 linguri otet balsamic Aceto Balsamico di Modena
  • 1/4 lingurita sare de mare iodata
  • 1/4 lingurita piper
  • 80g branza cu mucegai taiata cubulete

Timp de preparare: 15 min

Timp de fierbere a sfeclei rosii: in functie de marime 40-60 min dupa care se lasa sa se raceasca si se taie rondele

Se spala spanacul, se usuca ,se marunteste si se introduce intr-un castron pentru salata impreuna cu sfecla rosie

Nucile se pun intr-un vas si se amesteca cu putin zahar.

Pentru dressing se amesteca intr-un vas ulei de masline, otet, sare si piper. Salata  se orneaza cu dressing, branza mucegaita si nuci zaharisite

Produse folosite în această rețetă

Alte retete de salate bio

06-05-2018

Salata bio cu linte pardina din Spania

Detalii: timp de preparare: 40 minute   Mod de preparare: Se pun la fiert intr-un vas 600 ml apa, chimenul, 1 [...]

11-07-2017

Salata de quinoa cu fasole boabe, masline si frunze de menta

Timp de preparare: 30 min Mod de preparare: Quinoa se fierbe conform indicatilor de pe eticheta si se lasa la racit. Se pun [...]