Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Salată cu fasole Mung și ardei capia copt
retete salate bio

Ingrediente

200 g fasole Mung bio Rapunzel

3, 4 buc ardei capia copt

2, 3 căței de usturoi

1 ceapă

Susan Spielberger, după gust

Oţet bio din vin alb Rapunzel, după gust

Flori de sare naturală BioLotta

mărar proaspăt sau uscat

 

 

Fasolea Mung se fierbe 30-35 de minute în apă, 1 măsură fasole - 3 măsuri de apă.

După fierbere, fasolea se clătește bine cu apă rece și se adaugă ardeiul copt, ceapa, ustoroiul și mărarul tăiate după preferință.

Se asezonează cu oțet și flori de sare, se presară deasupra semințe de susan și se servește rece.

 

 

 

Produse folosite în această rețetă

Fasole Mung, 500g

21.57lei

adauga in cos
Otet de vin alb , 500ml

16.73lei

Stoc epuizat
Flori de sare naturala, 55g

27.85lei

adauga in cos

Alte retete de salate bio

06-05-2018

Salata bio cu linte pardina din Spania

Detalii: timp de preparare: 40 minute   Mod de preparare: Se pun la fiert intr-un vas 600 ml apa, chimenul, 1 [...]

11-07-2017

Salata de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite

Timp de preparare: 15 min Timp de fierbere a sfeclei rosii: in functie de marime 40-60 min dupa care se lasa sa se raceasca si [...]