Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Supa bio cu barba caprei si pastarnac
retete supe bio

Ingrediente

pentru 6 portii

Detalii:

35 min

Produs vegan, cald, repede de preparat


Pentru servit:

2 linguri otet Aceto Balsamico Rapunzel

2 linguri felii de migdale Rapunzel

 

Mod de preparare:

Se introduce uleiul de masline intr-o oala de supa si se incinge. Se introduce ceapa si se caleste putin, La fel se procedeaza si cu usturoiul. Dupa aceea se introduce barba caprei si pastarnacul si se caleste timp de 4 minute. Se introduce  apa, supa clara si se fierbe timp de 20 min.Se adauga si vinul dupa care se lasa la fiert inca 2 minute. Dupa ce a fiert  cu ajutorul unui mixer se mixeaza totul pana cand devine cremos.Daca se doreste sa fie mai fluida se poate adauga apa. La final se condimenteaza cu sare si piper.

Produse folosite în această rețetă

Sare de atlantic fina, 500g

10.79lei

adauga in cos
Piper negru macinat, 50g

21.9lei

adauga in cos

Alte retete de supe bio

18-08-2021

Supa crema de linte si legume cu turmeric, lamaie si menta

Detalii Timp de prepare 30 de minute Produs vegan   Mod de preparare Lintea se spala bine si se pune la inmuiat in [...]

18-07-2017

Supă de legume cu nucă de cocos

4 porţii Preparare: Amestecaţi cu o zi înainte 600 ml de apă clocotită cu fulgi de nucă de cocos până [...]