Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Supa de cartofi dulci, linte si lapte de cocos
retete supe bio

Ingrediente
  • 2 cepe organice
  • 3 cartofi dulci mari
  • 5 cartofi bio
  • 5 morcovi mari
  • 1 buc. Mango ecologic
  • 1,5 l apa
  • 400ml lapte de cocos
  • 1 lingura ulei de prajit si copt Rapunzel
  • 200g linte rosie ecologica
  • 3 cm ghimbir
  • 1,5l supa de legume Rapunzel
  • sare cu plante din Asia
  • fulgi de chilii
  • pudra de curry

Timp de preparare: 30 min

Mod de preparare: ceapa, cartofi dulci, cartofi, morcovi si cubulete mango. 1,5 l impreuna cu laptele de cocos se pun la fiert.Ceapa se prajeste in ulei, se adauga ambele sortimente de cartofi, se calesc putin si dupa aceea se introduc in amestecul de apa si lapte de cocos. Dupa ce au inceput sa fiarba se adauga lintea , morcovii si ghimbirul.

Dupa aprox. 15-20min de fiert, cand lintea este moale se adauga cubuletele de mango, supa de legume si se condimenteaza dupa gust cu sare de plante din Asia, fulgi de chilii sau pudra de curry.

Produse folosite în această rețetă

Pudra de curry indian, 50g

21.9lei

adauga in cos

Alte retete de supe bio

18-08-2021

Supa crema de linte si legume cu turmeric, lamaie si menta

Detalii Timp de prepare 30 de minute Produs vegan   Mod de preparare Lintea se spala bine si se pune la inmuiat in [...]

24-01-2019

Supa bio cu barba caprei si pastarnac

Detalii: 35 min Produs vegan, cald, repede de preparat Pentru servit: 2 linguri otet Aceto Balsamico Rapunzel 2 linguri [...]