Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Supa crema cu ceapa caramelizata si patrunjel
retete supe bio

Ingrediente
  • 1-2 painici taiate in forma de cubulete
  • 2 linguri de ulei de prajit si copt Rapunzel
  • 1 lingura de sirop de artar grad A
  • 3 cepe taiate in felii subtiri
  • 800ml apa mineral plata
  • 60g pasta de migdale alba Rapunzel
  • 2 lingurite cu varf supa Rapunzel
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • sare de mare
  • piper negru macinat

Timp de preparare: 20 min

Timp de coacere: 7 min

Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 220 gr C.Painicile taiate in forma de cubulete se aseaza pe o hartie de copt si se introduc in cuptorul incins, pe sina mijlocie si se coace aproximativ 7 min.

Se pune uleiul prajit intr-o oala mare, se incinge dupa care se adauga ceapa care se caleste mediu. Se adauga siropul de artar , se lasa la caramelizat 20 s si se condimenteaza cu sare si piper. Se mai adauga apa, pasta de migdale, supa si se fierbe inca 2 minute. Se adauga patrunjelul si se condimenteaza supa cu sare si piper dupa gust.

Cubuletele de paine se introduc in supa si se serveste imediat.

Produse folosite în această rețetă

Alte retete de supe bio

24-01-2019

Supa bio cu barba caprei si pastarnac

Detalii: 35 min Produs vegan, cald, repede de preparat Pentru servit: 2 linguri otet Aceto Balsamico Rapunzel 2 linguri [...]

18-07-2017

Supă de legume cu nucă de cocos

4 porţii Preparare: Amestecaţi cu o zi înainte 600 ml de apă clocotită cu fulgi de nucă de cocos până [...]