Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Supă cu sparanghel şi portocale
retete supe bio

Ingrediente
  • 3 linguri de ulei de măsline extra-virgin RAPUNZEL
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi bio
  • 400 g resturi de sparanghel 
  • 700 ml apă
  • 1 linguriţă de supă clară RAPUNZEL
  • 4 linguri de gem de migdale alb RAPUNZEL
  • sucul de la 1 portocală ecologica
  • 2 linguri de sirop de agave sau zahăr din trestie RAPUNZEL

4 porţii

Preparare:
Se încinge uleiul de măsline bio într-o cratiţă. Se curăţă ceapa, se toacă şi se căleşte 3 min. în ulei. Adăugaţi sparanghel organic şi se fierbe aprox. 15 min. cu apă şi supă de legume. Se adaugă toate celelalte ingrediente şi se toacă apoi cu un blender de mână. Se condimentează cu sare şi piper bio. Supa se trece printr-o sită, ca să fie cremoasă.

Produse folosite în această rețetă

Sirop de agave, 700g

35.56lei

Stoc epuizat

Alte retete de supe bio

18-08-2021

Supa crema de linte si legume cu turmeric, lamaie si menta

Detalii Timp de prepare 30 de minute Produs vegan   Mod de preparare Lintea se spala bine si se pune la inmuiat in [...]

24-01-2019

Supa bio cu barba caprei si pastarnac

Detalii: 35 min Produs vegan, cald, repede de preparat Pentru servit: 2 linguri otet Aceto Balsamico Rapunzel 2 linguri [...]