4 porţii
Preparare:
Se dă laptele în clocot, se topeşte untul în el şi apoi se adaugă grişul în ploaie. Amestecăm până când obţinem o masă foarte vâscoasă. Aluatul de griş se toarnă într-un castron, se amestecă rapid oul şi gălbenuşul în compoziţie.
Compoziţia se împarte în jumătate şi se adaugă în prima jumătate 1 1/2 linguri de Pesto Rosso, iar în a doua Pesto Mediterraneo. Eventual mai condimentaţi apoi cu sare cu plante şi nucşoară.
Supa de legume se fierbe conform indicaţiilor de pe ambalaj. Beţigaşele de morcovi şi de praz se fierb până se înmoaie.
Formaţi găluşte mici de griş şi puneţi-le în supa de legume clocotindă.
Găluştele se lasă 5 minute în supă pentru a se umfla. Se rafinează cu pătrunjel sau arpagic tocat şi se serveşte pe farfurii preîncălzite.
Timp de preparare: 30 minute